Ervaart U problemen met het functioneren van uw computer, notebook, tablet of smartphone? BeachNet onderzoekt, adviseert en lost het voor u op.

Heeft uw computer, notebook of tablet problemen met starten? Kunt u niet meer op internet met uw apparaat? Valt hij soms spontaan uit terwijl u aan het werk bent? Is uw laptop op de grond gevallen, of heeft een omgevallen glas water ervoor gezorgd dat uw laptop niet goed meer functioneert? Uw smartphone of tablet laten vallen met schade aan het touchscherm? Wat het probleem ook is, laat ons uw apparaat onderzoeken.

Vaak zijn kleine problemen in korte tijd bij BeachNet in de winkel op te lossen, zodat u direct weer verder kunt. Als het om een ingewikkelder probleem gaat, nemen wij uw notebook of computer in voor een grondig onderzoek. Belangrijk voor u om te weten, is dat wij bij hardware schade altijd van tevoren overleggen welke kosten er worden verbonden aan de reparatie. Hierbij waarborgt BeachNet altijd het volgende:

• Een professionele houding waarmee wij u en uw probleem serieus nemen.
• Ruim 20 jarenlange ervaring in het vervangen van kwaliteit onderdelen.
• Begrip voor uw privacy en verantwoordelijk met uw gegevens omgaan.
• Een eigen reparatiecentrum waar ook de complexere reparaties door ons worden uitgevoerd

Wanneer u van deze dienst gebruik wilt maken, raden wij u aan met uw apparaat naar de winkel te komen. U hoeft hier geen afspraak voor te maken: u kunt onder openingstijd bij BeachNet in de Haltestraat 59a langskomen. Daar wordt u door de Technische Dienst te woord gestaan om uw probleem op te lossen.

Over ons

BeachNet biedt ruim 20 jaar in Zandvoort en omgeving een adres voor alle mogelijke diensten omtrent computer, notebook, smartphone en tablet en internet gebruik. Of het nu om aanschaf, reparatie of functionaliteit gaat, BeachNet heeft altijd een passende oplossing met eigen technische dienst en verkoop.

Openingstijden

Maandag:   Gesloten
Dinsdag:   11.00 uur - 19.00 uur
Woensdag:   11.00 uur - 19.00 uur
Donderdag:   11.00 uur - 19.00 uur
Vrijdag:   11.00 uur - 19.00 uur
Zaterdag:   11.00 uur - 19.00 uur
Zondag:   Gesloten

Contact

BeachNet Zandvoort
Haltestraat 59a
2042 LL Zandvoort

Bel ons: 023-5730749
Fax: 023-7511047