Aanschaf nieuwe computer of notebook

Bent u op zoek naar een nieuwe computer en wilt u een systeem dat aan al uw wensen voldoet. Wij kunnen een systeem bouwen zoals u dat wilt. BeachNet assembleert elk computersysteem zelf, waarbij uitsluitend A-klasse componenten worden gebruikt. U kunt hiervoor bij BeachNet een offerte laten samenstellen.

Wij kijken met u mee wat verstandige keuzes in de samenstelling zijn, zodat u bereikt wat u wilt met uw nieuwe systeem. Zo zorgt u ervoor dat er een persoonlijk systeem bij u thuis of op uw werk komt te staan dat aan uw wensen voldoet. Op deze systemen geldt minimaal twee jaar garantie zodat u zeker kunt zijn van de kwaliteit van het systeem.

Voorbeelden van het persoonlijk maken van uw nieuwe systeem zijn:
• Zelf bepalen wat de uitbreidingsmogelijkheden zijn, zodat u in de toekomst de mogelijkheid hebt harde schijven of extra intern geheugen te laten bijplaatsen.
• Zelf het design van uw kast kiezen, zodat het nieuwe systeem het ontwerp en de grootte heeft dat u wenst.
• Het besturingssysteem en de versie ervan bepalen.
• Een stille computer opbouwen, waar bijvoorbeeld de koeling wordt uitgezocht op de geluidsproductie, zodat uw thuis- of werkcomputer bijna geruisloos is. Denk hierbij ook aan kasten met een hoge geluidsdemping en aan waterkoeling.

Over ons

BeachNet biedt ruim 20 jaar in Zandvoort en omgeving een adres voor alle mogelijke diensten omtrent computer, notebook, smartphone en tablet en internet gebruik. Of het nu om aanschaf, reparatie of functionaliteit gaat, BeachNet heeft altijd een passende oplossing met eigen technische dienst en verkoop.

Openingstijden

Maandag:   Gesloten
Dinsdag:   11.00 uur - 19.00 uur
Woensdag:   11.00 uur - 19.00 uur
Donderdag:   11.00 uur - 19.00 uur
Vrijdag:   11.00 uur - 19.00 uur
Zaterdag:   11.00 uur - 19.00 uur
Zondag:   Gesloten

Contact

BeachNet Zandvoort
Haltestraat 59a
2042 LL Zandvoort

Bel ons: 023-5730749
Fax: 023-7511047